perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kesäpäivien sietämätön keveys


Tämä viikko on mennyt erittäinkin rennolla otteella, ja olen tehnyt vaikka mitä kivaa! Olin ensikertaa elämässäni kesäteatterissa ja frisbeegolfaamassa, olen nähnyt päivittäin ystäviä, käynyt yöelämässä, herkutellut, urheillut, pitänyt proteiinipäivän ja ottanut rennosti. Päivät täyttyvät kaikesta ihanasta, enkä meinaa ehtiä edes nukkua. Mutta sepä ei haittaa, koska tämä valon määrä on niin mielettömän energisoivaa!
Tänä vuonna kesäpäivät ovat melkein sietämättömän kepeitä.


Fiskarsin kauneutta
Jep, Nuutille leikkasin lyhyet karvat


Myrsky-muronen





 Kehonkoostumusmittauksen tehnyt Body Fitness-ihminen totesi  viikko sitten mittauksessa ollessani, ettei kesäaikana kannata stressata rasvaprosenteista, vaan syksyllä ehtii sitten hyvin hiomaan tuloksia. Urheilijan rasvaprosentti voi olla ns. tavallista erinomaista alhaisempi, koska rasvasta ei ole monessakaan lajissa hyötyä, joten hieman uskallan tiputtaa, vaikka nyt jo olen urheilijalle hyvässä prosentissa. Tarkoitus ei ole laihduttaa, koska painoa ei voi kytätä siinä projektissa, vaan lihasten olisi määrä kasvaa ja rasvan vähentyä, mikä saattaa jopa nostaa painoa, mutta silti koko pienenee. Koska treenaan jo nyt suuria määriä, täytyy lopullinen silaus tehdä ruokavaliolla. Ihan mielenkiinnosta kokeilen, mutta en kuitenkaan vielä. Nyt on niin upeat kesäpäivät meneillään, että "lipsahdukset" eivät haittaa. Itsetehtyjä "terveysherkkuja" ei edes tarvitse karsia, mutta viini ja jätskit kyllä - elokuussa sitten.



Eilinen sitten lipsahtikin viineilyn ja makkara-juustopainotteisen illan puolelle (ei edes ollut ainoa herkkuilta tällä viikolla) edellisen kehotuksen vuoksi JA lihatiskin myyjän rohkaisemana. Oikein söpö myyjäpoika nimittäin totesi tiskillä empiessäni, että : "nyt täytyy nauttia kesästä, rasvaprosentteja ehtii laskeskella syksyllä". Toteamus aiheutti suurta huvitusta myös ystävässäni, koska oli koomista, että myyjä sanoi juuri täsmälleen sen, miksi olin empimässä valinnan kanssa. Tai ehkä musta paistaa joku terveysintoiluleima vähän liian kirkkaasti...



 
Eikä se ilta jäänyt pelkkään koti-illanviettoon, vaan yöelämään tieni vei :D. Olin kuitenkin tosi nätisti, koska
aamupäivällä starttasin kahden tunnin juoksun kuitenkin.


Tänään sitten hieman tasapainotin alkuviikon herkuttelua, ja pidin vähähiilihydraattisen päivän. Hedelmiä en kuitenkaan koskaan kiellä kyseisinä päivinä. Tällä kertaa hedelmäsalaattiin pääsi myös aprikooseja kiivin, omenan, päärynän ja ananaksen seuraksi.
Tänään treeninä oli tosiaan se parin tunnin juoksu, ja huomenna seuraa loikkatreeni, josta viime sunnuntaina sain kipeät reidet, kun edellisestä kerrasta oli kulunut sen verran taas aikaa. Mutta lihaskipu on tietyllä tapaa mukavaa :D.



Tässä vielä mainiota proteiiniruokaa: kylmäsavulohta sekoitettuna kermaviiliin, basilikaan ja tuoreeseen sipuliin pippurin ja muutaman muun mausteen kera. Koko soossi popsitaan kananmunan ja salaatinlehtien säestämänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti