sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Mukillinen marjoja ja kourallinen lihaskipua


Löysin sunnuntaiaamuna mökkimme pihasta kesän ensimmäiset mustikat. Palasin aamujuoksulta (joka oli tällä kertaa intervallityyppinen ja sisälsi suuria mäkiä) ne bongatessani, joten ei muuta kuin muki kouraan ja mättäälle kyykkimään. Tosin kyykkimiseni oli vähän vaisua, koska olen aloittanut taas loikkatreenit, jotka saavat AINA reidet vinkumaan parin ensimmäisen kerran jälkeen, ja lauantaina olin taas siis loikkimassa. Näin kesällä loikin ulkona. Tällä kertaa käytin Otaniemen urheilukenttää, josta löytyy näppärästi portaatkin loikkia tehostamaan.
Mökin pihassa kasvaa myös metsämansikoita, joita noukin lisäksi mukaan.



Mutta eipä olleet ainoastaan reidet kipeät sunnuntaina, koska intouduin uimaan ihan kunnolla järvessä lauantai-iltana.Tehokkaan loikkatreenin tein siis lauantaina aamulla, ja illalla mökille päästyäni menin uimaan.
Päädyin kokeilemaan uinti-intervallia, eli uin välillä niin kovaa kuin jaksoin ja sitten taas perusvauhtia reippaasti. Suhasin siis keskellä järveä reilu 20 minuuttia, joka  muuten on ihan yllättävän tehokasta, kun vain keskittyy tekemään kunnolla, eikä höllennä vetoja. Homma oli jopa niin tehokasta, että sunnuntaina huomasin hartioiden olevan vähän kipeät. Aika hupaisaa, en olisi heti uskonut!

Tästä se idea sitten lähti...



Kuten aiemmin mainitsinkin, olen nyt muiden kehottamana päätynyt hieman höllentämään terveyslinjaani kesän kunniaksi. Tosin kaipaan jo tiukempaa linjaa, mutta onhan se kiva sortua jätskiin, vaaleaan leipään ja viiniin ;). Ne ovat siis herkkuja, paheitani, joita yleensä karsin, koska niihin myös helposti "repsahdan". Onneksi jäljelle jää vaikka mitä muita hyviä juttuja!


Kipossa kävin jugurttijäätelöllä, mutta eihän se ainoa jätski ole ollut tänä viikonloppuna :P. Parasta se silti on ollut. Ja toisaalta, onhan sitä taas tullut treenattua, joten miksipä ei nauttisi kesästä kaikilla herkuilla, kun treenaminenkin on kuitenkin herkkua :).




Proteiinipatukat ovat olleet ahkerassa täydennysroolissa, jos proteiiniannos on jäänyt muuten pieneksi, tai ruokailuvälit venyvät. Nuo patukat pitävät tosi hyvin nälkää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti