lauantai 16. kesäkuuta 2012

7 päivää, 70km




Hoksasin juosseeni seitsemässä päivässä yhteensä 70 kilometriä. Yhtenä päivänä en juossut ollenkaan ja fribassa juostua matkaa en ole laskenut tuohon määrään  mukaan. En itseasiassa etukäteen yrittänyt juosta mitään tiettyä kilometrimäärää, vaan viikon aikana tuli vain juostua paljon, rennolla ja kevyellä fiiliksellä.

Matka koostui näin:
* 19km ajassa 2h
* 21km ajassa 1h 51min
* 2 x 5km aamulenkkeinä ennen aamiaista, illalla toinen treeni
* 2 x 10km, joista toinen 47min ja toinen 55min

Lisäksi tämän treeniviikon aikana:
* kävin punttisalilla kahdesti voimaa lisäämässä
* tein kuntopiirin, jossa siis hyppynarulla hypitään 1min, sitten 1min keskivartaloa/punnerruksia tms., ja näitä vaihdellaan 45min ajan (1,5min tauko puolivälissä)
* pelasin 1,5h tehokasta fribaa
* pyöräilin n.40km, mutta tosin ihan hyötyliikuntana/lämmittelynä/loppuvetona salille ja peliin, eli ei varsinaisena treeninä!
Joinain päivinä tuli siis pari treeniä, mutta se sopii mulle hyvin, koska jostain syystä yleensä palaudun aika nopeasti.


Yhtään intervallijuoksua, tai vetoja en tehnyt, joten niitä ensi viikolla juoksupuolelle täytyy sovittaa.
Nyt olis tosin lepopäivä ihan hyvä idea, vaikka millään ei malttaisi!
Tänään on hellepäivä, ja meri aivan tyyni. Kuumaa oli, mutta ihanan kaunista!
Kuten yllä olevast avoi päätellä, juokseminen on mulle myös upeiden maisemien bongaamista,. Sen lisäksi mittaan joskus nopeuttani SportsTrackerilla, joten mulla on iPhone mukana, mikä tarkoittaa myös, että kamerakin on mukana lenkillä. Saatan vauhdista napata siis kuvia. Nämä kuvat ovat viime viikolta suosikkilenkkini varrelta Lauttasaaresta, jonka ympäri usein kipitän.

Rakastan (kallioista) merimaisemaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti