perjantai 29. kesäkuuta 2012

Illanistujaispopsittavaa


Illanistujaiset ystävän, tai useamman kanssa ovat huikean kivoja. On ihana vain jutella ja istuskella pöydän ääressä (vaikka muuten istumisesta en pidä) sopivien napostelukippojen äärellä. Tai vähintään erinomaista kahvia täytyy olla saatavilla. Siinä samalla tulee sitten pohdittua elämän kaikki olennaiset kysymykset ja ratkottua suurimmat ongelmat :). Kerran viikossa vähintään tulee istuskeltua jonkun kanssa, ja välillä siinä samalla katsellaan leffaa. Ehdoton suosikkini jutusteluun, tai leffailuun, on dippivihannekset kermaviilikastikkeen, tai hummuksen kera. Napostelu on toki opittu tapa, mutta niin mukavaa, varsinkin terveellisillä eväillä, että harrastan sitä tosiaan paljon. Tähän tosin tulee hiemann muutosta, koska olen lähdössä mukaan erääseen projektiin, joka vähän muuttaa tapoja, muttapalaan aiheeseen lähiaikoina. Nyt vähän fiilistelen kivoilla illanistujaisherkuilla :D.



En ole suolaisen perään, mutta popcornit kieltämättä ovat tosi koukuttavia. Olen joutunut ihan hillitsemään itseäni, etten jatkuvasti poksuttelisi maissinjyviä rouskuviksi herkkupaloiksi.



Todella yksinkertainen, mutta aina yhtä hyvä (ja minulle ehdottomasti herkku) naposteluvalinta on hedelmäsalaatti, tai pilkotut marjat joko hedelmillä "maustettuna", tai ilman. Tämä mansikka - keltainen kiivi -sekoitus on upotettu vispattuun vaniljakastikkeeseen. Vaniljakastikkeen autuudesta olenkin jo aiemmin hehkuttanut. Se on muuten kevyempää kuin jäätelö, mutta vähintään yhtä maistuvaa.



Tänään oli erityisempi illanistujaissetti, joten väsäsin meloni-bresaola-rucola-tapaksia. Breasola on ilmakuivattua härkää, tai nautaa, eli ilmakuivatusta kinkusta kevyempi, ja mielestäni maukkaampi, versio. Komeutta koristaa taas, ei niin yllättäen, laadukas balsamico ja oliiviöljy, sekä tietysti pippuri.


 Lisäksi pitkästä aikaa söin macaronseja. Voi kun ne ovat sieviä ja hurmaavan makeita!
Olen aina yhtä ihastuksissani näistä söpöliineistä. Aina Pariisissa ollessani ostan niitä melkeinpä joka päivä, ainakin yhden :).




Joskus illanistujaisten jälkeen voi lähteä ulos yöelämää kurkkaamaan. Eilen tein niin, ja tuossa alla on sitten kuva siitä, millaiselta näytin. Aikaisin kuitenkin palasin, koska aamulla oli kehonkoostumusmittaus. Mielenkiintoisia tuloksia hyvässä mielessä, mikä liittyykin alussa mainitsemaani projektiin. Mutta siitä tosiaan myöhemmin lisää :). 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti