torstai 28. kesäkuuta 2012

Täydellistä energiavirtaa

Eilinen päivä oli upea! Kohtasin ihania ihmisiä, joista virtasi myönteistä energiaa, ja lisäksi oikeastaan kaikki onnistui.
Kerron päivästäni kuvin.

 

Päivä alkoi salilla, jossa tein tosi onnistuneen treenin! Vatsoja isoilla painoilla, selkää, olkapäitä ja vähän reisiä yhdenjalankyykyillä. Kädet tärisivät, kun lopetin, eli ainakin tehosi :D.




Salin jälkeen suunnistin keskustaan, jossa tapasin aamiaisen merkeissä "sielunsiskoni". Elämänpolkumme ovat kulkeneet erillään pitkään, mutta nyt keväällä huomasimme Facebookin kautta toisiamme seuratessamme käyvämme aivan samanlaisia asioita läpi! On ollut aivan uskomatonta huomata, miten joku todella voi kokea samoja tunteita samaan aikaan. Ja nyt tavattuamme selvisi, että paljastuu vain lisää yhteistä. Sain häneltä lahjaksi tuon alla olevan kauniin turkoosin joogapatsaan. Olen aina halunnut tuollaista, mutten ole tullut ostaneeksi. Aika mainiota, että sitten saankin sellaisen häneltä :).
Aamiaispaikkana oli muuten Crustum Punavuoressa. Suosittelen!


Aamiaishetken jälkeen kävin hakemassa koirat mukaani, ja menimme todella rakkaan ystäväni luokse hänen syntymäpäivään viettämään. Teimme aivan ihanaa lounassalaattia (täytyykin laittaa resepti tänne pian), ja sitten ryhdyimme leipomaan. Ystäväni teki kakun, jonka sain koristella, ja minä pääsin tekemään suolaista piirakkaa. Piirakoita on helppo ja kiva tehdä. Tästä tuli parsakaali-feta-paprika-tomaatti-sipulipiiras. Pohjaan laitoin spelttijauhoja ja ruishiutaleita.


Tekemäni kasvispiiras, joka oli tooosi hyvää :)

Ja kyllä, söin tätä mielettömän herkullista kakkua oikein hyvillä mielin yhtään linjoja miettimättä :D


Koirat ottivat rennosti juhlahumussa

Onnellinen juhlavieras pikkumuronsa kanssa

Ja vielä hurmaava lounassalaattimme, josta kerron vielä lisää myöhemmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti